Fiber of XS4ALL glasvezel voor thuis

De afgelopen jaren is de populariteit van een glasvezel sterk toegenomen. Steeds meer Nederlanders ontdekken dat deze verbinding sneller en stabieler internet biedt. Er zijn dan ook steeds meer providers die glasvezel aanbieden tegen mooie prijzen. De kans bestaat echter dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke voordelen biedt Fiber glasvezel in vergelijking met andere providers?

Fiber glasvezel de allersnelste

Glasvezel werkt ontzettend snel omdat het data heen en weer stuurt via een dunne en glazen draad. Toch bestaat er nogal veel verschil tussen de internetsnelheden die providers aanbieden. Wat betreft een snelle verbinding voor internet en televisie maak je met Fiber een goede keuze. Uit een test van een vergelijker is namelijk gebleken dat Fiber glasvezel het snelste werkt. De glasvezelsnelheid is bij deze provider maar liefst 53 Mb/s. Volgens Fiber zelf krijg je als klant bovendien altijd de gewenste snelheid. Is dit niet het geval, dan krijg je volgens de provider zelfs je geld terug.

Waar voor je geld

Bij de keuze voor een provider is het belangrijk dat je waar voor je geld krijgt. Fiber doet haar uiterste best om de snelste glasvezel aan te bieden. Daardoor kun je sneller bestanden downloaden dan ooit. Ook het bekijken van televisieprogramma’s en films is dankzij de HD-kwaliteit leuker dan ooit. Bovendien heb je dankzij Fiber glasvezel onder andere de keuze uit tientallen tv-zenders, radio zenders en programma gemist. Je kunt zelfs live TV streamen naar Google Chromecast.

Meerdere apparaten

Een van de voordelen van Fiber is dat je internet ontvangt op meerdere apparaten. Dit maakt het gemakkelijk om meerdere taken tegelijkertijd te doen. Tussen het internetten door is het bijvoorbeeld erg simpel om grote bestanden te downloaden, zonder dat de verbinding vertraagd wordt. Bij een traditionele internetverbinding kwam dit laatste nog wel eens voor.

Voordelen van XS4ALL

Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe een glasvezelverbinding werkt. Gelukkig is dit niet heel ingewikkeld om uit te leggen. In feite is een glasvezel een dunne en zeer sterke glazen draad. Door middel van lichtsignalen stuurt het data over grote afstanden heen en weer. Een van de providers die deze verbinding aanbiedt is XS4ALL. Dankzij XS4ALL glasvezel is het mogelijk om razendsnel te internetten, telefoneren en televisie te kijken.

Duurzaam en snel

De populariteit van glasvezel is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Grote kans dat je wel eens een medewerker van XS4ALL aan de deur hebt gehad met een mooie aanbieding. Hij of zij heeft je ongetwijfeld verteld over de vele voordelen van deze verbinding. Zo geniet je met XS4All glasvezel van stabiel internet met snelheden tot wel 500 Mb/s. Dankzij het duurzame element heb je met glasvezel bovendien vrijwel nooit last van storingen, en ook de WiFi heeft altijd een goed bereik. De prijzen liggen wel iets boven de goedkoopste abonnementen met internet.

Miljoenen glasvezelaansluitingen

Glasvezelverbindingen zijn inmiddels in heel Nederland te vinden. Naar schatting zijn er inmiddels al 2 miljoen aansluitingen. XS4ALL draagt daar met haar verschillende abonnementen absoluut een steentje aan bij. Voor enkele tientjes heb je al een razendsnelle internetverbinding in huis. Erg handig wanneer je voor je werk bijvoorbeeld meerdere computers nodig hebt. Een glasvezelverbinding wordt namelijk per huishouden aangesloten. Omdat je niet in verbinding staat met de buren komt een trage of niet-werkende verbinding niet meer voor.

De prijs meer dan waard

De XS4All glasvezel bespaart je behoorlijk veel tijd. Je kunt er namelijk tegelijkertijd mee internetten, streamen en muziek luisteren. Ook het downloaden van grote bestanden is een fluitje van een cent. Glasvezel is wel iets duurder dan een gewone internetverbinding. Toch is het op meerdere fronten de prijs meer dan waard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *